Indretning

Sådan bruger du tidens boligtrends

Det er tid til at nytænke boligindretningen og med tidens største boligtrends, er der virkeligt meget at glæde sig til. Vi skal fylde vores hjem med gode varme elementer, der udfordrer os på det konventionelle firkantede, og som stimulerer vores sanser. Tiden dikterer en boligindretning, der grounder os og lader os inspirere. Så hvis du gerne vil forny dit hjem med nogle af tidens store trends. Så skal du læse med her, hvor der kommer gode råd til, hvordan du bruger de forskellige elementer i dit hjem.

Lad det mærkes

Boligtrenden er først og fremmest det solide, groundede og naturlige. Holdbare materialer i bløde farver og organiske former, er det, der dominerer billedet. Det er et element du let kan tilføje dit hjem med små ting. Bloomingville er et af de mærker, der viser de følger med tidens trend, med produkter der udfordrer det konventionelle med nye former, farver og materialer. Du kan altså let tilføje dit hjem spændende detaljer med Bloomingville produkter. Et godt råd er at gå efter ting, der kan mærkes. Det kan være kopper i ler eller stentøj, der med sit rå udseende og ru overflade er et sikkert hit i den kommende tid. Men også glaserede overflader i bløde pastelfarver går rent ind, især, hvis de har formede overflader, eller mønstre i sarte nuancer.

Bløde detaljer

Med de rå og naturlige materialer kommer et behov for at tilføje bløde detaljer. Du kan tilføje et blødt og lækkert lammeskind på stolen eller nogle ekstra puder i sofaen. Velour som ellers har været i fremgang et stykke tid, må vige pladsen for fløjl, som er et materiale, vi kommer til at se meget mere til i den kommende tid. Generelt er det igen den taktile oplevelse, der er i fokus. Husk at det er de rolige naturfarver og pasteller, men ellers er der fri leg, når det kommer til materialer og sammensætning. Puder og tæpper i en lidt grovere strik eller vævning gerne sat sammen med bomuldsstof og med kvaster lader sig mærke og bløder op i hjemmet.

Nytænk formerne

Når det kommer til de større og hårde ting i hjemmet, er det formerne, der er fokus på. Her er der fokus på nytænkning, og de konventionelle firkantede kanter forsvinder til fordel for organiske rundede former. Selvfølgelig rigtig gerne i samspil med naturmaterialer og det bestandige look. Vælg derfor ud fra en tanke om at lade møblerne nytænke i cirkler og buer og igen med fokus på det der kan føles og mærkes. Rå naturmaterialer som bambus, sten og træ, sat sammen med bløde materialer som fløjl og læder. Men også glas i både farvede og klare varianter og plastik sættes gerne til, når bare der tilføjes detaljer der fastholder den organiske følelse – træben på plastikstolene, et lammeskind henslængt og en læderkant på glasbordet. Vælger du glas, skal farverne lede tankerne hen på sandvasket glas, du finder på stranden. På den måde kan du kombinere mange materialer men fastholde den grounding, der er essensen i tidens store boligtrends.

You may also like