Uncategorized

Find legetøj til dit barn

Det kan være hårdt at handle efter legetøj. Selv med retningslinjer for aldersgruppen er det ikke altid klart, hvem et legetøj er bedst egnet til – trods alt, selvom et legetøj måske anbefales til alderen 3 år og derover, kan et legetøj designet til en 3-årig muligvis ikke være så engagerende til en 6-årig — eller endda en 4-årig. Denne guide er her for at gøre det nemt at shoppe børnetøj legetøj efter aldersgruppe. Vi opdeler legetøjshopping i tre kategorier: hvilke milepæle, du kan forvente af børn i forskellige aldre; den type legetøj, du skal kigge efter; og anbefalinger designet til at gøre shopping lettere.

Alder og køn

Et af de primære overvejelser ved shopping af legetøj er, hvordan man vælger et legetøj, der er egnet til en pige eller dreng i en bestemt alder. De fleste legetøjsproducenter diskriminerer både efter køn og alder i de råd, de giver til deres legetøj. Myshopping.com.au viser legetøj under disse beskrivelser. Disse guider er dog kun givet som rådgivning og afspejler ikke nødvendigvis dit barns beredskab til et bestemt produkt eller et bestemt produkts evne til at tilfredsstille dit barns aktuelle behov. Søg i Børnenes Kartel efter et bredt udvalg af legetøj og for at hjælpe dig med dine valg.

Sikkerhed først

Uanset dit forhold til det barn, du køber et legetøj til, er sikkerhed et spørgsmål af største vigtighed. Det er bydende nødvendigt at gennemgå alle sikkerhedsoplysninger, der er offentliggjort med legens instruktionslitteratur. Hvis legetøjet ser utrygt ud, og der ikke er offentliggjort litteratur om dets funktion, ville det være klogt at undgå det særlige køb. Faren lurer i de underlige hjørner. Den mest almindelige overvejelse af legetøjssikkerhed inkluderer strenge eller ledninger, der kunne vikle sig omkring et unges barns hals, emballering med skarpe hjørner eller fremspringende trådbind. Meget små børn lægger ofte det, der kan være interessante genstande for dem, i deres mund.

You may also like